Pastaschelpen met broccoli en mascarpone November 29, 2024Julie D'Heygere Bereidingstijd: 30 minuten Voor: 4 personen Ingrediënten: 400 g droge pastaschelpen 250 g mascarpone 1 broccoli 400 g tomatensaus 100 g geraspte Parmezaanse kaas Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op...
"moussaka" à la Julie November 15, 2024Julie D'Heygere 🕑60 minuten 🍴 4 personen 4 aardappelen 2 tomaten 2 courgettes 2 aubergines bechamelsaus verse rozemarijn 500g lamsgehakt gruyèrekaas 2 potten think tomato Verwarm de oven op 190°C Snijd de aardappelen, courgettes, aubergines en tomaten...
Zuiders gehaktbroodje met tomatensaus uit de oven November 15, 2024Julie D'Heygere Dit is een receptje van Louise De Brabandere voor think tomato 🕑50 minuten 🍴 4 personen 1 ui, geschild en in partjes 4 teentjes knoflook 15 g basilicumblaadjes 75 g half-zongedroogde tomaten, in stukken 1...
vogelnestje October 17, 2024Julie D'Heygere 🕑50 min werk 🍴 2 personen 2 potten think tomato 5 eieren 800 g gemengd gehakt paneermeel patatjes of puree Kook 4 eieren zo’n 10 minuten en afkoelen onder stromend water, pel de eieren....
gevulde aubergines met gehakt October 17, 2024Julie think 🕑40 minuten 🍴 2 personen 1 aubergine 1 zakje rijst 1/2 pakje feta in blokjes 450 gr gehakt enkele takjes dragon halveer de aubergines in de lengte. schep met een lepel het vruchtvlees uit,...
Escalope alla fiorentina by Sole d'Italia September 13, 2024Julie D'Heygere Ingrediënten Spinazie Gepocheerd ui Escalope Paneermeel Eieren Boter Peper en zout Think tomato Parmigiano Knoflook Sjalot Mozzarella Mascarpone room Recept Verwarm de oven op 200 graden Paneer de escalope door...
Gevulde bladerdeeghapjes met geitenkaas January 31, 2023Julie D'Heygere 🕑20 minuten 🍴 2 personen 1 rol bladerdeeg 1 pot think tomato tijm handvol zongedroogde tomaten 250 gram verse geitenkaas verse tijm (een koffielepel) eigeel verwarm de oven op 190°C snij...
Gnocchi met think tomato December 08, 2022Julie D'Heygere Dit recept kreeg ik van Vache Bleue! Met think tomato ;-). 🕑30 minuten 🍴 4 personen • 250 g champignons• 1 fijngesnipperde sjalot• 1 fijngesnipperd teentje knoflook• 1 el olijfolie• 500 g gnocchi• 400...
Provençaalse quiche May 02, 2022Julie D'Heygere 🕑40 minuten 🍴 4 personen 1 handvol halfgedroogde tomaten in olijfolie 1 bol mozzarella 1 pot think tomato original 10 blaadjes verse basilicum 4 eieren 1 rol bladerdeeg 1 handvol pijnboompitjes geraspte parmezaan olijfolie,...
ravioli van courgette met think tomato x ricotta! April 14, 2022Julie D'Heygere 🕑30 minuten 🍴 2 personen 1 courgette 8 kerstomaatjes 1 pot think tomato ricotta bladspinazie (vers) - 20 tal geraspte parmezaan olijfolie, peper en zout Verwarm de oven op 190°C Was de courgette en...
Cannelloni met broccoli February 14, 2021Julie think3 comments 🕑30 minuten🍴 3 personen 16 gedroogde cannelloni's (de laatste tijd koop ik verse lasagnevellen omdat ik het niet altijd gemakkelijk vind om de cannelloni's te vullen 😂) peper en zout 1 broccoli...
Gehaktbroodje à la Julie February 14, 2021Julie think 🕑40 minuten 🍴 4 personen 600 g gemengd gehakt 10 grote wortelen 1 grote witte ajuin 2 potten think tomato 8 g verse peterselie 1 sjalotte 1 teentje look 1 sneetje brood olijfolie...