🕑20 minuten 🍴 2 personen
- 1 rol bladerdeeg
- 1 pot think tomato tijm
- handvol zongedroogde tomaten
- 250 gram verse geitenkaas
- verse tijm (een koffielepel)
- eigeel
- verwarm de oven op 190°C
- snij de zonnegedroogde tomaten in stukjes
- doe ze, samen met de verse geitenkaas, in een kom
- voeg de verse tijm toe en wat peper (optioneel wat honing)
- meng het geheel goed
- rol het bladerdeeg uit en snij er vierkantjes uit van ongeveer 15 cm x 15 cm
- leg telkens in het midden van het vierkant 2 eetlepels van het geitenkaas mengsel
- sluit het bladerdeeg
- leg het gevulde bladerdeeg op een ovenschaal
- werk af met eigeel
- de ovenschaal mag nu in de oven gedurende 15 à 20 minuten
- warm ondertussen de think tomato met tijm
- serveer de borden: een pollepel think tomato met tijm, en leg hierop de bladerdeegjes (2 per persoon).
- smakelijk!