Gevulde bladerdeeghapjes met geitenkaas

Gevulde bladerdeeghapjes met geitenkaas

🕑20 minuten  🍴 2 personen

  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 pot think tomato tijm
  • handvol zongedroogde tomaten
  • 250 gram verse geitenkaas
  • verse tijm (een koffielepel)
  • eigeel
  1. verwarm de oven op 190°C
  2. snij de zonnegedroogde tomaten in stukjes
  3. doe ze, samen met de verse geitenkaas, in een kom
  4. voeg de verse tijm toe en wat peper (optioneel wat honing)
  5. meng het geheel goed
  6. rol het bladerdeeg uit en snij er vierkantjes uit van ongeveer 15 cm x 15 cm
  7. leg telkens in het midden van het vierkant 2 eetlepels van het geitenkaas mengsel
  8. sluit het bladerdeeg
  9. leg het gevulde bladerdeeg op een ovenschaal
  10. werk af met eigeel
  11. de ovenschaal mag nu in de oven gedurende 15 à 20 minuten
  12. warm ondertussen de think tomato met tijm
  13. serveer de borden: een pollepel think tomato met tijm, en leg hierop de bladerdeegjes (2 per persoon).
  14. smakelijk!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.