RECEPT
1 pot think tomato spicy
2 x handvol crémeux de boeuf (Dierendonck)
2 x handvol oude chedarkaas van Van Tricht
Italiaanse venkelworst x 4 (Dierendonck)
4 sneetjes Zuurdesembrood
Goede boter
- Verwarm de oven voor op 200°C
- Smeer boter op de buitenkanten van de sneetjes
-Beleg de sneetjes brood met de crèmeux de boeuf en de kaas
-Smelt boter in de pan en bak er de croques in
- Draai de croques om wanneer ze goud bruin zijn
- Beleg de bovenkant van de croques met extra kaas en steek ze in de oven gedurende 10min
- Verwarm ondertussen een kookpan en ontvel de worsten
- Bak het gehakt in de pan
- Voeg er de pot think tomato aan toe en laat sudderen op een zacht vuurtje zodat het geheel wat indikt
- Haal de croques uit de oven en doe er de bolognesesaus op
Smakelijk!