Chili con carne

Chili con carne

Bereidingstijd: 30 minuten                
Voor: 4 personen

Ingrediënten: 

600 g gemengd gehakt
2 rode paprika’s
2 blikken rode bonen
800 g tomatensaus
Voor de afwerking: zure room, koriander, nacho’s, geraspte cheddar kaas, jalapeños

Bereidingswijze:
Bak het gehakt aan in een pan zonder toevoeging van vetstof, aangezien het vlees voldoende vet bevat.
Spoel de rode paprika's, verwijder de zaadjes, en snijd ze in blokjes van ongeveer 1 centimeter. Voeg deze toe aan het gehakt.
Spoel de rode bonen en zet ze apart.
Laat het geheel sudderen op een matig vuur met de deksel erop. Roer regelmatig.
Voeg na 10 minuten de tomatensaus toe en laat het nog 5 tot 10 minuten garen.
Serveer met nacho's, zure room, cheddar, koriander en jalapeños. Smakelijk!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.