🕑40 minuten 🍴 4 personen
- snij de courgette en aubergine in blokjes
- doe ze in een ovenschaal en besprenkel rijkelijk met olijfolie, kruid met peper en zout. roer alles om.
- plaats de schaal in de voorverwarmde oven op 160°C.
- schil de aardappelen en snij ze ook in blokjes.
- kook enkele minuten in gezouten water tot ze beetgaar zijn
- bak het gehakt gaar in een pan en kruid het met oregano.
- voeg de think tomato toe aan het gehakt en laat het geheel even sudderen.
- als de aardappelen gaar zijn, voeg ze dan toe aan de courgette en aubergine in de ovenschaal en meng alles goed.
- na 15 minuten voeg je het gehakt toe aan de ovenschotel.
- meng alles goed en werk af met een laagje mozzarella.
- verhoog de temp naar 180°C en laat de schotel nog even in de oven tot de mozzarella gesmolten is en alle smaken zich hebben kunnen mengen (minstens 15 minuten).
recept van think tomato klant Lynn Verhaegen - danku Lynn🙏🏼