Zalm met romige tomatensaus en Gran Formaggio

Zalm met romige tomatensaus en Gran Formaggio

Dit recept kreeg ik van Dilea! Met think tomato ;-).

🕑30 minuten  🍴 4 personen

• 4 verse zalmmoten
• 1 scheutje olijfolie
• 50 g chorizo, in kleine dobbelsteentjes
• 1 fijngesnipperde sjalot
• 1 fijngesnipperd teentje knoflook
• 20 cl volle kookroom van Dilea
• 150 g Gran Formaggio van Dilea
• 400 g think tomato-saus
• 1 el verse oregano
• Peper en zout

1. Bak de chorizo op in een beetje olijfolie. Haal de chorizo uit de pan, maar laat de olie erin.
2. Bak de zalmmoten aan in de chorizo-olie. Kruid met peper en zout. Zet opzij.
3. Stoof de look en het sjalotje in de pan.
4. Voeg er de think tomato-saus, de volle kookroom van Dilea en de Gran Formaggio van Dilea aan toe. Meng goed.
5. Leg de stukken zalm in de saus, voeg de chorizo toe en bestrooi met oregano.
6. Dien onmiddellijk op.

Tip

Serveer met een salade van jonge spinazie en een beetje brood.

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.