gazpacho

gazpacho

🕑25 min werk  🍴 4 personen

  • 1/2 komkommer
  • 1 rode paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 venkel
  • 1 rode ui
  • 5 aardbeien
  • 1 chilipeper (voor de liefhebbers)
  • 2 el olijfolie
  • een handvol basilicumblaadjes
  • peper en zout
  • 1 pot think tomato
  1. was en snij de paprika in gelijke stukken. verwijder de zaadlijsten. 
  2. was en snij de komkommer, venkel en aardbeien in gelijke stukken. 
  3. verwijder het kroontje van de aardbeiden. 
  4. pel en plet de knoflook. 
  5. pel en snij de rode ui in gelijke stukken. 
  6. snij de chilipeper middendoor en verwijder de zaadjes.
  7. snij de chilipeper in gelijke stukken. 
  8. doe alle groenten en aardbeien samen met basilicum, olijfolie en think tomato in een blender en mix glad. 
  9. voeg er een scheutje water aan toe als de soep te dik is. 
  10. breng op smaak met peper en zout. 
  11. werk eventueel af met kerstomaatjes en/of kleine blokjes komkommer. 
  12. serveer ijskoud.

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.