Provençaalse quiche

Provençaalse quiche

 🕑40 minuten  🍴 4 personen

  • 1 handvol halfgedroogde tomaten in olijfolie
  • 1 bol mozzarella
  • 1 pot think tomato original
  • 10 blaadjes verse basilicum 
  • 4 eieren
  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 handvol pijnboompitjes 
  • geraspte parmezaan
  • olijfolie, peper en zout
  1. Verwarm de oven op 180°C
  2. Leg het vel bladerdeeg in de bakvorm, druk het mooi aan en prik er met een vork gaatjes in.
  3. Zet gedurende 5 minuten in de oven.
  4. Snij ondertussen de mozzarella in blokjes, de basilicum en de halfgedroogde tomaten fijn.
  5. Doe de mozzarella, basilicum, pijnboompitjes en tomaten in een kom, samen met de 4 eieren en de pot think tomato. 
  6. Meng alles goed en kruid met peper en zout.
  7. Verdeel de mengeling over het bladerdeeg. 
  8. Werk af met de geraspte parmezaan. 
  9. Bak de quiche 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C.
  10. Smakelijk! 

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par hCaptcha, et la Politique de confidentialité et les Conditions de service de hCaptcha s’appliquent.