🕑40 minuten 🍴 4 personen
- 1 handvol halfgedroogde tomaten in olijfolie
- 1 bol mozzarella
- 1 pot think tomato original
- 10 blaadjes verse basilicum
- 4 eieren
- 1 rol bladerdeeg
- 1 handvol pijnboompitjes
- geraspte parmezaan
- olijfolie, peper en zout
- Verwarm de oven op 180°C
- Leg het vel bladerdeeg in de bakvorm, druk het mooi aan en prik er met een vork gaatjes in.
- Zet gedurende 5 minuten in de oven.
- Snij ondertussen de mozzarella in blokjes, de basilicum en de halfgedroogde tomaten fijn.
- Doe de mozzarella, basilicum, pijnboompitjes en tomaten in een kom, samen met de 4 eieren en de pot think tomato.
- Meng alles goed en kruid met peper en zout.
- Verdeel de mengeling over het bladerdeeg.
- Werk af met de geraspte parmezaan.
- Bak de quiche 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C.
- Smakelijk!