Croque Boem Boem by Tom en Sofie

Croque Boem Boem by Tom en Sofie

RECEPT

1 pot think tomato spicy
2 x handvol crémeux de boeuf (Dierendonck)
2 x handvol oude chedarkaas van Van Tricht
Italiaanse venkelworst x 4 (Dierendonck)
4 sneetjes Zuurdesembrood
Goede boter

- Verwarm de oven voor op 200°C
- Smeer boter op de buitenkanten van de sneetjes
-Beleg de sneetjes brood met de crèmeux de boeuf en de kaas
-Smelt boter in de pan en bak er de croques in
- Draai de croques om wanneer ze goud bruin zijn
- Beleg de bovenkant van de croques met extra kaas en steek ze in de oven gedurende 10min
- Verwarm ondertussen een kookpan en ontvel de worsten
- Bak het gehakt in de pan
- Voeg er de pot think tomato aan toe en laat sudderen op een zacht vuurtje zodat het geheel wat indikt
- Haal de croques uit de oven en doe er de bolognesesaus op
Smakelijk!

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par hCaptcha, et la Politique de confidentialité et les Conditions de service de hCaptcha s’appliquent.